079 363 2905

Masterclass EASE

Met de Masterclass EASE werken we hands-on met de deelnemers aan hun presentatie vaardigheden. Ze ontdekken hoe ze met meer plezier en minder stress meer contact kunnen maken met hun publiek. De handvatten die we geven zijn toepasbaar voor zeer ervaren sprekers én voor degenen die nog geen ervaring hebben met groepen. Na deze workshop komt hun boodschap met meer impact over; hun boodschap komt verder dan alleen hun publiek. De ondernemers leren hoe ze hun boodschap op natuurlijke wijze laten doordringen in de organisatie van hun opdrachtgever. Dat betekend dat hun boodschap langer onthouden wordt én gemakkelijk verder gedragen wordt in de organisatie van hun opdrachtgever. Ook wordt het eenvoudig voor ze om, binnen de door ons aangeleerde structuur, (trainings-) video''s op te nemen die helder zijn en zo de juiste boodschap laten zien en horen. De meest effectieve manier om dit te doen is een masterclass van 2 á 3 uur met een korte pauze in het midden. In het eerste deel behandelen we de 4 onderdelen van onze sprekers-coaching-methode: EASE, het 2e deel is volledig interactief en coachen wij de deelnemers ''on the spot''.

Doelgroep

Iedereen die wel eens communiceert.

Inhoud

Met de Masterclass EASE werken we hands-on met de deelnemers aan hun presentatie vaardigheden. Ze ontdekken hoe ze met meer plezier en minder stress meer contact kunnen maken met hun publiek. De handvatten die we geven zijn toepasbaar voor zeer ervaren sprekers én voor degenen die nog geen ervaring hebben met groepen. Na deze workshop komt hun boodschap met meer impact over; hun boodschap komt verder dan alleen hun publiek. De ondernemers leren hoe ze hun boodschap op natuurlijke wijze laten doordringen in de organisatie van hun opdrachtgever. Dat betekend dat hun boodschap langer onthouden wordt én gemakkelijk verder gedragen wordt in de organisatie van hun opdrachtgever. Ook wordt het eenvoudig voor ze om, binnen de door ons aangeleerde structuur, (trainings-) video''s op te nemen die helder zijn en zo de juiste boodschap laten zien en horen.

 

De meest effectieve manier om dit te doen is een masterclass van 2 á 3 uur met een korte pauze in het midden. In het eerste deel behandelen we de 4 onderdelen van onze sprekers-coaching-methode: EASE, het 2e deel is volledig interactief en coachen wij de deelnemers ''on the spot''.

Programma

13:30 uur: aanvang Masterclass

16:30 uur: netwerk borrel 

Bijeenkomsten en Praktisch

Trainingsduur

3 uur

Kosten En Voorwaarden

Kosten zijn voor TFG

Extra Informatie

Trainers zijn Lars Ros en Nienke van Bezooijen

Bijeenkomsten

21-04-2017 13:30 uur 16:30 uur TFG House