079 363 2905

Data Privacy (AVG) voor iedereen april 2018

De Data Privacy training behandeld de voornaamste onderwerpen op het gebied van data privacy/data protection en AVG.

Doelgroep

Privacy en gegevensbescherming staan zowel bij het bedrijfsleven als de overheid hoog op de agenda en krijgen in de huidige security trainingen niet de aandacht die deze trainingen wel bieden.

De training is bedoeld voor alle IT-, privacy- en security professionals. Immers nagenoeg alles binnen de IT (van development, tot compliancy) raakt de verwerking van persoonlijke data. Voor iedereen dus!

 

Inhoud

De Data Privacy training behandeld de voornaamste onderwerpen op het gebied van data privacy/data protection. In deze training wordt ingegaan op de basisbegrippen van gegevensbescherming, de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de technische en organisatorische aspecten die relevant zijn in relatie tot het onderwerp data privacy.

De training is gebaseerd op de examen stof voor de examens van IAPP (het CIPP/e, CIPM en CIPT examen). Hierbij wordt de belangrijkste materie voor de examens behandeld. Voor deelnemers die de examens daadwerkelijk willen gaan doen, is aanvullende zelfstudie wel noodzakelijk, aangezien de volledige inhoud van de drie certificeringen niet aangeboden kan worden in deze compacte training.

Door de training in een compactere vorm aan te bieden, is deze voor iedereen toegankelijk en door minder relevante onderwerpen niet uitgebreid te behandelen ontstaat meer ruimte voor direct relevante onderwerpen in de dagelijkse werkpraktijk van de deelnemers.

 

 

Programma

Het volledige trainingstraject bestaat uit vier dagdelen (avonden):

 

Module 1: Data Privacy Foundation (vormt de basiskennis en draagt bij aan de voorbereiding op alle drie de examens woensdag 04-04)

Module 2: Data Privacy AVG: (draagt bij aan de voorbereiding op CIPP/e examen donderdag 05-04)

Module 3: Data Privacy Technology (draagt bij aan de voorbereiding op CIPT examen woensdag 18-04)

Module 4: Data Privacy Management (draagt bij aan de voorbereiding op CIPM examen woensdag 25-04)

 

Bijeenkomsten en Praktisch

Trainingsduur

4 avonden in april 2018 (4,5,18 en 25 april)

Kosten En Voorwaarden

Kosten Maat: € 695,-

Kosten Extern: € 795,-

Voor avondeten wordt gezorgd! 17:30 uur wordt er geserveerd!

695,- (Maat) 795,- (Extern)