079 363 2905

Professional Scrum Product Owner (PSPO I) - 13, 20, 27 juni 2018 - Gegeven door Jeff Kok

The Future Group is volop bezig om kennisdeling onder onze opdrachtgevers en maten te promoten. Om de daad bij het woord te voegen, nodigt TFG jou uit voor een Scrum Product Owner Training.

Doelgroep

Inleiding:
The Future Group is volop bezig om kennisdeling onder onze opdrachtgevers en maten te promoten. Om de daad bij het woord te voegen, nodigt TFG jou uit voor een Scrum Product Owner Training. De training wordt gegeven door Jeff Kok: Agile en Scrum trainer en coach. Hij heeft 15 jaar ervaring als ICT projectmanager en de laatste jaren is hij ook Agile en Scrum trainer en coach.

Achtergrond:
In een dappere poging om een antwoord te vinden op continu uit de hand lopende, klassieke waterval gestuurde ICT projecten is een jaar of vijftien geleden het Agile manifest geboren (www.agilemanifesto.org). Scrum is een manier om Agile te doen. Kritische succesfactor in een scrum traject is het goed uitvoeren van de rol van Product Owner. In twee avonden, vooropgesteld dat je de Scrum Master training al gevolgd hebt, zoomen we in op de ins en outs die komen kijken bij de uitoefening van het vak van Product Owner.

Doel:
In twee avonden, vooropgesteld dat je de Scrum Master training reeds gevolgd hebt, bereid je je voor op het uitoefenen van het vak van Product Owner. Wat moet zo’n type kunnen en kennen? wat zijn typische valkuilen? Aan de hand van vele praktische oefeningen leer je het vak van Product Owner beter kennen.

In het tweede deel van de tweede avond oefenen we gezamenlijk het praktijkexamen, waarna je je op kunt maken voor certificering.

Inhoud

Avond 1:

  • Korte herhaling Agile en Scrum.
  • Welke vragen heb jij?
  • Competenties van een Product owner
  • Backlog Grooming

Avond 2:

  • Rol in het ontwikkelproces
  • Belangrijkste do’s en dont’s.
  • De valkuilen
  • Stakeholder management
  • Voorbereiding op de certificering
  • Story mapping

Avond 3: 
De gelegenheid om ten kantore van TFG het examen te doen.
Voorafgegaan voorzien van een maaltijd. 

Bijeenkomsten en Praktisch

Trainingsduur

3 opeenvolgende woensdagavonden (13, 20, 27 juni 2018)

Kosten En Voorwaarden

 

Let op! Twee weken voor aanvang van de training is restitutie niet meer mogelijk ivm gemaakte kosten!
Let op! Een training kan een minimaal aantal deelnemers vereisen. Bij een te laag aantal deelnemers kan de training/workshop wijzigen. Hierover ontvangen alle deelnemers tijdig bericht.

 

 

750,- inclusief examenvoucher (15% TFG Premium korting voor TFG Maten)

Bijeenkomsten

13-06-2018 17:30 21:00 TFG House 
20-06-2018 17:30 21:00 TFG House 
27-06-2018 17:30 21:00 TFG House