079 363 2905

Data Virtualisatie: Don’t Collect, Connect! Avondsessie 1 mei!

Om effectiever sturing te geven aan de veranderende behoefte aan data gaat het niet alleen om flexibiliteit, creativiteit, doorzettingsvermogen en ervaring. Het gaat ook om de juiste toerusting.

Doelgroep

Voor alle geïntereseerde TFG maten en relaties.

Inhoud

MUST KNOW | De 7 redenen om te kiezen voor Data Virtualisatie

Moderne organisaties begrijpen het belang van actuele, snelle en kostenefficiënte processen. Je ziet dan ook dat innovatieve bedrijven druk bezig zijn met het toepassen van technologische ontwikkelingen en het in kaart brengen van innovaties (Process Mining, Machine Learning, AI, Cloud, IoT, SDN) die het datamanagement fundamenteel veranderen. Erik Fransen noemt 7 redenen waarom Data Virtualisatie het antwoord is voor de professional die zich bezighoudt met het verbeteren en vernieuwen van de organisatie.

HOW TO USE | Data Virtualisatie lessen uit de praktijk

Leer van het proces, de uitdagingen en aanpak van organisaties die je voorgingen in de Financiële dienstverlening, Gezondheidszorg, Handel & Industrie en ervaar hoe je (Big) Data die verspreid ligt binnen en buiten je organisatie kunt samenvoegen en realtime kunt benutten door middel van Data Virtualisatie.

Case: https://www.tibco.com/customers/cloetta

Deze avond wordt verzorgd door: Eric Fransen (Connected Data Group)

 

 

Bijeenkomsten en Praktisch

Trainingsduur

1 avond.

Kosten En Voorwaarden

Het betreft een gratis kennisavond met een max van 16 deelnemers. 


Bijeenkomsten

01-05-2019 17.00 20.00 TFG House