079 363 2905

SAFe for Architects 2019 - Frank Langeveld (9-10-11 oktober)

Dit is een praktische en grondige verdiepingstraining voor iedereen die met de constructie en kwaliteit van grote complexe systemen te maken heeft. Frank Langeveld is Maat van Agile Partners en heeft kennis en ervaring als architect.

Doelgroep

Agile architectuur in een scaling context. Van strategie en alignment naar uitvoering en resultaten. Dit is een verdiepingstraining vanuit het perspectief van de architect. Het is aanbevolen om al enige basis kennis te hebben van SAFe.

Deze training is bestemd voor architecten en managers met een architectuur verantwordelijkheid, die opereren in omvangrijke organisaties en systemen. Maar ook Product owners en Product managers met een technische opdracht hebben baat bij deze training..  

Training in de TFG House op 9, 10 en 11 oktober 2019. Van 09:00 uur tot 17:00 uur. Voor lunch wordt gezorgd!

Inhoud

SAFe plaatst de architect in een sleutelrol in Lean-agile organisaties. De architect heeft een leiderschapsrol en is "change agent" in de agile transformatie. Het werken onder veranderende omstandigheden vraagt (paradoxaal genoeg) ook om stabiliteit in (bouw)strategie en de manier van samenwerken. De architect kan deze stabiliteit bieden door een goed begrip en toepassing van lean-agile practices en incrementele ontwikkeling van systemen. Hier gaat de SAFe training voor de architect concreet op in.

Deze training helpt de architect effectiever te zijn en en vergroot zijn/haar impact op het resultaat. Veel architectuur thema’s krijgen door de SAFe context een verrassende duidelijkheid en toepasbaarheid. Agile wordt praktisch hanteerbaar in een "scaling" omgeving!

Deze training geeft je ook de mogelijkheid om examen te doen bij de SAFe academy en een certificaat te halen!

Programma

Zie voor het programma de SAFe website: https://www.scaledagile.com/certification/courses/safe-for-architects/

Na de training kun je via de safe academy een examen doen en een certificaat verdienen!

Bijeenkomsten en Praktisch

Trainingsduur

3 dagen

Kosten En Voorwaarden

Investeringsoverzicht: 

Verkoopprijs TFG Maat

€ 1795,-

Verkoopprijs TFG Premium Partner

€ 1895,-

Verkoopprijs externe deelnemer

€ 1995,-

Prijzen zijn exclusief BTW, inclusief catering en eenmalige examenvoucher. 

Algemene voorwaarden TFG-Academy zijn van toepassing. 

Extra Informatie

SAFe is wereldwijd het meest toegepaste scaling agile framework. Vaak wordt het toepassen van SAFe gecombineerd met een organisatie transformatie, wat meerdere jaren omspant. Maar transformaties zijn lang niet altijd succesvol. Er is veel onderzoek en kennis beschikbaar, die kan helpen om de goede keuzes te maken. SAFe biedt een dynamische leeromgeving met informatie en events. https://www.scaledagileframework.com/

Bijeenkomsten

09-10-2019 9.00 uur 17.00 uur TFG House 
10-10-2019 9.00 uur 17.00 uur TFG House 
11-10-2019 9.00 uur 17.00 uur TFG House