079 363 2905

SAFe for Architects - Gegeven door Frank Langeveld (medio augustus/september)

Dit is een praktische en grondige verdiepingstraining voor iedereen die met de constructie en kwaliteit van grote complexe systemen te maken heeft. Frank Langeveld is Maat van Agile Partners.

Doelgroep

Dit is een verdiepingstraining en een vervolg op de basis SAFe trainingen. Om ook het examen te doen is het gevolgd hebben van een basis SAFe training aanbevolen.

Deze training is bestemd voor architecten die opereren in omvangrijke organisaties en systemen. Maar ook Product owners en Product managers met een technische opdracht hebben baat bij deze training..  

Training vind plaats in de TFG House te Zoetermeer (HQ TFG) gericht op augustus/september 2019
Van 09:00 uur tot 17:00 uur. Voor catering wordt gezorgd!

Inhoud

SAFe ziet de architect als een sleutelrol en “change agent”. Het werken onder veranderende omstandigheden vraagt (paradoxaal genoeg) om stabiliteit in (bouw)strategie en de samenwerking. De architect kan deze stabiliteit bieden door een goed begrip van het hele systeem en door een goed getimede samenwerking met belanghebbenden aan te gaan. Hier gaat de SAFe training voor de architect concreet op in. Deze training helpt de architect effectiever te zijn en en vergroot zijn/haar impact op het resultaat. Voor een indruk van ARCH kun je de “pre-work” sectie bekijken: https://www.scaledagile.com/certification-courses-safe-for-architects-course-pre-work/

Veel architectuur thema’s krijgen door de SAFe context een verrassende duidelijkheid en toepasbaarheid. Agile wordt praktisch hanteerbaar in een "scaling" omgeving!

Programma

Bijeenkomsten en Praktisch

Trainingsduur

3 dagen

Kosten En Voorwaarden

Investeringsoverzicht: 

Verkoopprijs TFG Maat

€ 1.934,-

Verkoopprijs TFG Premium Partner

€ 2.210,-

Verkoopprijs externe deelnemer

€ 2.487,-

Prijzen zijn exclusief BTW, inclusief catering en eenmalige examenvoucher. 

Algemene voorwaarden TFG-Academy zijn van toepassing. 

Minimaal 10 deelnemers!

Extra Informatie

SAFe is wereldwijd het meest toegepaste framework. Soms wordt het toepassen van SAFe gecombineerd met een organisatie transformatie, wat vaak meerdere jaren omspant. Maar transformaties zijn lang niet altijd succesvol. Er is veel onderzoek en kennis beschikbaar, die kan helpen om de goede keuzes te maken. SAFe biedt een dynamische leeromgeving met informatie en events. https://www.scaledagileframework.com/