079 363 2905

Safe™ 5.0 Lean Portfolio Management - Frank Langeveld (11,12,13 februari 2020)

Dit is een praktische en grondige verdiepingstraining voor iedereen die met de constructie en kwaliteit van grote complexe systemen te maken heeft vanuit een strategische rol. Frank Langeveld is agile coach/trainer en Maat van Agile Partners.

Doelgroep

Managers, consultants en coaches met een focus op strategie en besturing van waardeketens en opereren in omvangrijke organisaties. Maar ook Product owners, Product managers, Business owners en architecten hebben baat bij deze training.

Inhoud

Agile werken beloofd veel voordelen op te leveren voor de hele organisatie. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat de strategie- en uitvoeringsprocessen op elkaar aansluiten. Deze training is een eye-opener voor iedereen die op zoek is naar de concrete invulling hiervan.

Programma

Deze training leert je de strategische tools die je nodig hebt om een portfolio te ontwikkelen en te managen. Dit is een verdiepingstraining vanuit het perspectief van Portfolio management. Het is aanbevolen om al enige basis kennis te hebben van SAFe.

Zie voor het programma de SAFe website: https://www.scaledagile.com/certification/courses/lean-portfolio-management/

Na de training kun je via de safe academy een examen doen en een certificaat verdienen!

Bijeenkomsten en Praktisch

Trainingsduur

3 dagen

Kosten En Voorwaarden

Investeringsoverzicht: 

Verkoopprijs TFG Maat

€ 2.195,-

Verkoopprijs TFG Premium Partner

€ 2.295,-

Verkoopprijs externe deelnemer

€ 2.395,-

Prijzen zijn exclusief BTW, inclusief catering en eenmalige examenvoucher. 

Algemene voorwaarden TFG-Academy zijn van toepassing. 

Extra Informatie

SAFe is wereldwijd het meest toegepaste scaling agile framework. Vaak wordt het toepassen van SAFe gecombineerd met een organisatie transformatie, wat meerdere jaren omspant. Maar transformaties zijn lang niet altijd succesvol. Er is veel onderzoek en kennis beschikbaar, die kan helpen om de goede keuzes te maken. SAFe biedt een dynamische leeromgeving met informatie en events. https://www.scaledagileframework.com/