• Testtechnieken

  Certificaat 1.500
  Het toepassen van testtechnieken is essentieel voor een succesvol testtraject. Of je nu test in een Agile omgeving of in een meer traditionele waterval omgeving, het toepassen van de juiste testtechniek maakt écht het verschil.
 • Training
 • Programma
 • Certificaten
 • Praktische info
 • Docenten
Wat houdt de training in?
Tijdens deze training leer je testtechnieken toepassen in de praktijk. Het documenteren van test scripts en het delen van resultaten van uitgevoerde testen zijn onderwerpen die aan bod komen. Onze trainers beginnen bij de verschillende documentatie inspecties en gaan door tot de uiteindelijke testuitvoer en bijbehorende technieken. Deze training neemt je mee in de wereld van het testen en biedt voor de beginnende tester een volledige set aan testtechnieken. Het leert de deelnemers om gestructureerd herhaalbare testen op te zetten. Je krijgt meer zekerheid dat de juiste zaken getest worden en voorkomt onnodig/ overbodig testwerk omdat je straks in staat bent de juiste technieken toe te passen.
Voor wie is de training bedoeld?
Voor de beginnende tester en voor mensen in andere rollen die ook betrokken zijn bij het testen of meer inzicht willen krijgen in wat er komt kijken bij het testen van applicaties.
Trainingsprogramma

Lesdag 1: vrijdag 16 september 09:00 - 17:00 u

Lesdag 2: vrijdag 23 september 09:00 - 17:00 u

Trainingsmomenten
vrijdag 16 september (09:00-17:00)
vrijdag 23 september (09:00-17:00)
Certificaten
Bewijs van deelname.
Praktische informatie

De training is van 09.00 tot 17.00 in het TFG House in Zoetermeer. Tijdens deze training wordt er een lunch verzorgd.

Docenten
 • Gert-Jan van den Ham Gert-Jan van den Ham
  Als coachen leider help ik teams en organisaties om enthousiast te zijn en blijven. Met enthousiasme en passie te werken aan de toekomst. Door...
Aanmelden voor deze training / opleiding
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

VRAGEN OVER DEZE TRAINING / OPLEIDING ?

NEEM CONTACT MET ONS OP!

We beantwoorden graag al je vragen over deze training / opleiding. Je kunt ons altijd bellen van maandag tot vrijdag van 08:00 - 17:00 uur. Via ons contactformulier krijg je binnen 24 uur antwoord.
Servicedesk Servicedesk Academy service